гр. Самоков, бул. Софийско шосе 17

За Лемарк Тракс ЕООД

Лемарк Тракс ЕООД е транспортна фирма с дългогодишен опит, специализирана е в международен превоз на товари, както и е една от малкото фирми притежаваща опита в превоз на дрехи на закачалки. Наши партньори са едни от най-големите шивашки фабрики в България. Доверявайки се на нашата компания, Вие имате възможност да се възползвате от богата гама транспортни услуги на достъпни цени, извършени в кратки срокове.

Лемарк тракс ЕООД предлага бърз и сигурен превоз на стоки и товари от/до Западна, Централна и Източна Европа, Великобритания. Фирмата ни разполага със собствен автопарк - бордови камиони, фургони и полу-ремаркета специализирани в превоз на дрехи на закачалки.

Нашите автомобили отговарят на всички изисквания за сигурност и техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари.Фирмата e член на Съюза на Международните Превозвачи (СМП) и разполага със застраховка“Отговорност на превозвача”, направена към една от водещите европейски застрахователни компании.

Изпълнението на всяка една Ваша заявка, от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите опитни служители. Екипът ни е съставен от енергични, амбициозни и креативни млади хора с опит в областа на транспортните услуги ,спедицията и логистиката. За нас е важно да докажем своята надежност и да наложим своят стил, който съчетава професионализъм, индивидуален подход и мислене за всеки наш клиент, поддържане на дълготрайни партньорства и креативни индивидуални решения. Отличителни черти на нашата компания са лоялност, коректност, доверие и отличната комуникация.

Ние сме Вашето решение за всеки товар!

Share

Дъщерни фирми

Нашият офис